Mitt i pulserande South Beach

Hotel Breakwater South Beach, Miami, USA

South Beach

Superior-rum

Miami Beach

Ocean Drive

Ocean Drive

South Beach

Art deco-hotell med takterrass och pool, mitt emot stranden vid ikoniska Ocean Drive, inklusive prosecco och extra förmåner

Paraplydrinkar, neonljus och en välskött kilometerlång vit sandstrand är signum för Miamis South Beach och på Hotel Breakwater South Beach, som är ett ungt hotell med puls på legendariska Ocean Drive, bor du precis där det händer. Här kan du äta mat från världens olika hörn på någon av hotellets två restauranger, låna cykel eller träna på hotellets gym.
 
Tillbringa hela dagarna vid hotellets ljuvliga utomhuspool eller på berömda Miami Beach. Den kilometerlånga sandstranden hittar du tvärs över gatan. När mörkret faller och neonljusen tänds finns South Beachs berömda nattliv precis utanför hotellets entré. Njut av en färgglad cocktail på någon av stadsdelens många barer och dansa sedan bort natten på kändistäta Dream Nightclub eller Mansion.
 

Bra att veta

  • Vänligen notera att en resortavgift på 18 USD per rum och per natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Resortavgiften inkluderar Wi-Fi, tillgång till fitnesscenter, businesscenter och cyklar, strandhanddukar och obegränsat med lokala, nationella och internationella telefonsamtal.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor