Modernt hotell nära Marais

Hotel Moris Grands Boulevards, Paris, Frankrike

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Checka in på ett stilfullt hotell runt hörnet från Centre Pompidou och Paris trendigaste kvarter

  • Strosa runt i de historiska Marais-kvarteren: I denna bohemiska stadsdel kan du kika in i vintage-butiker och slå dig ner på ett mysig café med en kopp kaffe eller ett glas vin. Marais är Paris äldsta kvarter och de ändlösa kullerstensgatorna med vackert utsmyckade byggnader är en perfekt kuliss för dina Instagram-bilder.

  • Ladda upp energin med hotellets frukostbuffé: Varje morgon dukas det upp en dignande frukostbuffé i den mysiga stenkällaren. Njut av frasiga croissanter och andra godsaker under det välvda taket medan du planerar dagens program.

  • Smidiga transportlänkar till Paris sevärdheter: Tunnelbanestationen Strasbourg-Saint-Denis ligger bara fem minuters promenad från hotellet och har direktförbindelser till Eiffeltornet.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Frukostmatsal
- Loungebar
- Parkering (mot extra kostnad)

Hitta hit

Hotellet ligger runt en halvtimmes bilresa från både Charles de Gaulle flygplats och Orly flygplats. Tunnelbanestationerna Strasbourg-Saint-Denis och République ligger inom fem minuters gångavstånd.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor