Spektakulärt hotell i Dubai

Movenpick Ibn Battuta Gate, Dubai, Förenade Arabemiraten

Executive King-rum

Riva Beach Club

Bo nära shopping och sevärdheter på spektakulärt hotell i Dubai

  • En hyllning till upptäcktsresaren Ibn Battuta: Hyllningen har alltså fått ge namn åt anläggningen och speglar sig i inredningen som är exklusivt gestaltad med eleganta marockanska detaljer och en imponerande lobby. Här hittar du bland annat 88 vackra lanternor upphängda i taket.

  • Frossa i läckra måltider: Hotellet har ett imponerande utbud av fem restauranger och tre barer, varav de flesta är centrerade kring hotellets lobby. Som en hyllning till Ibn Battuta inkluderar det kulinariska utbudet inspiration från flera av de länder han besökte, bland annat Italien, Indien och Marocko.

  • Avkoppling för både kropp och själ: Hotellets spa arbetar med avancerade skönhetsprodukter och erbjuder ett exklusivt utbud av välgörande behandlingar för kropp och ansikte. Som gäst har man även tillgång till det dygnetruntöppna gymmet samt poolen på takterrassen.

Faciliteter

- Fem restauranger
- Spa
- Takpool
- Tre barer

Hitta hit

Dubais flygplats når du på drygt en halvtimme med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor