Strandresort vid Röda havet

Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba, Aqaba, Jordanien

Superior-rum med havsutsikt

Solsemester på femstjärnig strand- och sparesort i Jordanien med flera pooler, restauranger och barer

  • Frossa i havets läckerheter och äkta italiensk pasta: Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba stoltserar med åtta restauranger, barer och lounger. Bufférestaurangen Najel serverar lokala och internationella specialiteter, medan Casalingo är en autentisk italiensk gourmetrestaurang. När kvällen nalkas kan du dricka cocktails på The Bop och dansa till långt in på småtimmarna.

  • Varva avkoppling med aktiviteter: Hotellet har en 150 meter lång privat strand och flera pooler. Om du skulle tröttna på att slappa i solen kan du prova på aktiviteter som dykning, beachvolleyboll, zumba, badminton eller yoga. Sedan kan du unna dig själv lite mer avkoppling i det 1 200 kvadratmeter stora Zara Spa.

  • Stilrent inredda rum med strålande utsikt: Alla rum på Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba har en egen möblerad balkong med utsikt över bergen, poolen eller havet. I rummet hittar du dessutom en sitthörna, te- och kaffefaciliteter och en platt-TV med internationella kanaler.

Faciliteter


- Restauranger och barer
- Nattklubb
- Pooler
- Privat strand
- Dykcenter
- Spa
- Barnklubb

Hitta hit


Det tar runt 20 minuter med bil till King Hussein internationella flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor