Ett golfparadis på Algarvekusten

The Residences at Victoria Algarve, Vilamoura, Portugal

Deluxe Two- eller Three Bedroom-lägenhet

Deluxe Two- eller Three Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Deluxe Two- eller Three Bedroom-lägenhet

Deluxe Two- eller Three Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Bo i stora eleganta lägenheter på exklusiv golfresort i solparadiset Vilamoura, inklusive sen utcheckning

Omgiven av palmer och exklusiva Vilamouras omtalade golfbanor ligger denna perfekta plats för en lyxig och skön semester i solen – där du både kan rå om dig själv och njuta av servicen på ett förstklassigt hotell. På The Residences at Victoria bor du i fräscha och väldigt stora lägenheter, där du verkligen känner dig som hemma. Du vaknar utvilad i de lyxigt inredda sovrummen, kopplar av och umgås i den stora mysiga vardagsrumsdelen och visst är det bekvämt att kunna fixa till frukosten själv precis så som du vill ha den? Det välutrustade köket är utrustat med allt du behöver för att fixa en god frukost att avnjuta på den stora privata balkongen.

Vilamoura är pärlan på Portugals Algarve-kust som är en perfekt blandning av bad, sol, kultur och shopping. Golfentusiasten lär inte bli besviken – det här är ett riktigt golfområde, med ett dussintal banor i området. Du njuter av värmen och svalkande dopp vid hotellets palmkantade stora, fräscha poolområde och kan lätt ta dig till en av kustens mest populära stränder på tio minuter. I fiskebyn Quarteira hittar du den charmiga strandpromenaden Avenida Infante de Sagres: slå dig ner på en bar eller ett café, beställ en drink eller något att äta och njut av folklivet och beskåda den glödande solnedgången.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor