Oförglömlig safariupplevelse med all-inclusive i Sydafrika - avbokningsbar

Vuyani Safari Lodge, Moditlo Private Game Reserve, Hoedspruit, Sydafrika

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Presidential-svit

Presidential-svit

Presidential-svit

Presidential-svit

Kruger nationalpark

Honeymoon-svit

Honeymoon-svit

Honeymoon-svit

Luxury-svit

Kruger nationalpark

Lyxig boende i ett privat djurreservat i Sydafrika, med all-inclusive och safariturer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 22% ?

Bo i en lyxig safarisvit i ett privatägt djurreservat nära Kruger nationalpark, med all-inclusive och två safariutflykter per dag. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

  • Bekväm vildmarkslyx: Vuyani Safari Lodge har 10 olika sviter och en lägenhet och erbjuder en elegant och intim miljö i den sydafrikanska bushen. Den 12 meter långa infinitypoolen är perfekt för ett svalkande dopp i de milda temperaturerna. Det är inte så konstigt att lodgen har rankats som ett topp fem-boende på Tripadvisor och belönats med ett Certificate of Excellence.

  • Utsökt mat i stilfull miljö: Med en så fantastisk omgivning är måltiderna på Vuyani något alldeles speciellt. Här serveras en blandning av europeisk och sydafrikansk mat tillsammans med lokala viner i en spektalulär miljö. Det anordnas även Boma-middagar vissa kvällar, som är en typ av traditionell gästvänlig sydafrikansk middag med braai (kött grillat över öppen eld) där man samlas, äter, sjunger och umgås tillsammans. 

  • Se "The Big 5" på safari: Vuyani Safari Lodge ligger några kilometer från Drakensberg i ett privat djurreservat nära Kruger nationalpark, med utsikt över den sydafrikanska vildmarken. Här har du chans att se de majestätiska vilda djuren, inhemska fåglar och några av de mest sällsynta vildhundarna i världen. Du kan åka på två safariutflykter dagligen tillsammans med professionella guider, som kan visa dig de bästa utsiktsställena och svara på dina frågor.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Infinitypool
- Utsiktsdäck
- Social lounge
- Boma med öppen eld
- Restaurang
- Myggnät i varje svit
- Personlig service
- Dagliga aktiviteter

Hitta hit

Flygplatstransport tur och retur ingår i din vistelse.

Bra att veta
 
Vänligen observera att barn under 11 år är inte tillåtna i sviterna.


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Vuyani Safari Lodge Blue-Canyon Private Game Reserve Klaserie Rd, R40, Hoedspruit, 1380, Sydafrika
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor