Solsäker paradisvistelse på Koh Samui

Paradise Beach Resort, Koh Samui, Thailand

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Koh Samui

Koh Samui

Villa

Villa

Villa

Villa

Villa

Deluxe-villa

Deluxe-villa

Deluxe-villa

Deluxe-villa

Wat Phra Yai

Drömvistelse vid vita stränder och tropiska trädgårdar på Koh Samui

  • Välkommen till paradiset: Drömmer du om gyllene sandstränder och många soltimmar? I så fall är Paradise Beach Resort på ön Koh Samui en riktig toppdestination. Här bor du precis intill en långsträckt, finkornig sandstrand och två pooler där du kan svalka dig när solen står som högst på himlen.

  • Varierad meny med vackra vyer: Terrace Restaurant ligger vid stranden och har otrolig utsikt över grannön Koh Phangan. Under dagen serveras snacks och lokala thairätter och på kvällarna kan du njuta av magiska internationella rätter och thailändska specialiteter. Intill restaurangen och stranden finns en trevlig bar med cocktails och lokala drinkar.

  • Stort utbud av fartfyllda aktiviteter: Hotellet är lugnt beläget, men erbjuder en mängd fartfyllda aktiviteter som du kan sysselsätta dig med på dagarna. Prova på vattensporter, dyk och upplev livet under ytan eller gör spännande dagsutflykter runt ön eller till närliggande öar. Besök också hotellets hälsocenter där du erbjuds thaimassage i världsklass.

Faciliteter

- Bar
- Wi-Fi
- Pool
- Restaurang

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 20 minuters bilresa från Samui International Airport.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor