Paradisvistelse i Vietnam

Ana Mandara Hue, Thuan An, Vietnam

Beach-villa

Beach- och Garden-villa

Beach- och Garden-villa

Beach-villa

Deluxerum

Deluxerum

Lyxig, avkopplande vistelse på resort med stor pool, spa och tropisk trädgård vid vit paradisstrand, inklusive frukost och en massage

Vid den vita sandstranden Thuan An ligger lyxiga Ana Mandara Hue Resort omgiven av en tre hektar stor grönskande tropisk trädgård. Här bor du i en lugn och avkopplande miljö, 20 minuters bilresa från staden Hue dit hotellet erbjuder transfer.

Checka in på ditt rymliga rum eller i din villa och njut av en svalkande drink på terrassen. Ta sedan en promenad längs den privata stranden, svalka dig i havet eller låna en cykel och ge dig ut för att utforska omgivningarna. Hotellpersonalen ger dig gärna råd om spännande utflyktsmål.

Väl tillbaka på resorten kan du sjunka ner i den varma poolen med en kopp ingefärste i handen, eller varför inte unna dig en massagebehandling i spapaviljongerna? När kvällen kommer lockar restaurang Lagoon med ljuvliga dofter från grillen. Sätt dig med ett glas vin i handen och njut av utsikten över stranden och trädgården.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor