Perfekt beläget hotell i Paris

Hôtel Maxim Quartier Latin, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Dubbelrum

Club-rum

Charmigt boutiquehotell i Paris latinkvarter, nära Pantheon, Jardin du Luxembourg och botaniska trädgården, inklusive frukost

Hôtel Maxim Quartier Latin är beläget i Paris underbara latinkvarter, som är känt för att ha inspirerat många konstnärer och författare genom åren. Hotellet ligger på en lugn gata i det femte arrondissementet, omgivet av mysiga caféer och bistros, där lokalbefolkningen gärna möts upp för att umgås.

Härifrån är det bara en kort promenad till bland annat den vackra Luxembourg-parken, Pantheon, marknaden på Rue Mouffetard samt den botaniska trädgården. Dessutom stannar tunnelbanan precis utanför boendet, när du vill ta dig vidare till en annan stadsdel.

Hotellet har en välkomnande atmosfär och är hemtrevligt inrett i typisk parisisk stil, med franska balkonger för fönstren och utvalda accessoarer. På morgonen serveras en inbjudande frukostbuffé, där du bland annat hittar klassiska franska bakverk som briocher och croissanter. I loungen kan du slå dig ner med en kopp kaffe och bläddra i en tidning medan du funderar på hur resten av dagen ska se ut.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor