Pittoreskt boende vid havet i Toskana - avbokningsbar

Mercure Argentario Hotel Filippo II, Porto Santo Stefano, Toskana, Italien

Upp till -48% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Classic Privilege Dubbelrum med havsutsikt

Porto Santo Stefano

Porto Santo Stefano

Porto Santo Stefano

Njut av havsutsikt, god mat och vin på elegant hotell i Toscana, inkl. frukost, välkomstdrink, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 48% ?

Elegant hotell med panoramautsikt över havet, egen brygga och toskansk restaurang, inklusive frukost och välkomstdrink. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19

  • Vacker panoramautsikt: Mercure Argentino Hotel Filippo II ligger högt uppe på en klippa och från terrassen kan du njuta av en hisnande utsikt över den idylliska bukten. Hotellet har dessutom en egen brygga nere vid vattnet med tillhörande bar där du kan beställa något kallt att dricka.

  • Avkoppling och vacker natur: En vistelse på Mercure Argentino Hotel Filippo II är som balsam för själen tack vare det lugna och natursköna läget. Börja dagen med hotellets välsmakande frukostbuffé och sedan kan du välja om du vill ta en promenad längs kusten, göra en längre utflykt eller bara slappa i solstolen med en god bok.

  • Njut av toskanska läckerheter: När det är dags för middag kan du bege dig till restaurangen Il Calvelletto och smaka på autentiska toskanska rätter tillagade med lokala råvaror. Till maten kan du dricka vin från regionens berömda vingårdar och passa på avsluta middagen med en italiensk digestivo.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Terrass
- Wi-Fi
- Båtbrygga

Hitta hit

Det tar knappt två timmar att köra till hotellet från den internationella flygplatsen Rom-Fiumicinos flygplats.

Bra att veta

Den privata stranden är tillgänglig mot en extra avgift som varierar beroende på säsong. Vänligen notera att det är en stenstrand.På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
SP161, 17, 58019 Porto San Stefano GR, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor