Vid stranden på Sardinien

Grand Hotel in Porto Cervo, Porto Cervo, Italien

Classic Sea View-rum

Classic Sea View-rum

Classic Garden View-rum

Elegant hotell vid strand i vackert område på Sardinien, inklusive frukost, en middag och välkomstdrink, med mera

Grand Hotel in Porto Cervo är beläget vid det exklusiva Costa Smeralda på nordöstra Sardinien. Hotellet har en privat, elegant möblerad strand i direkt anslutning till lokalerna och på anläggningen finns också en utomhuspool samt ett välutrustat gym.

Rummen och sviterna är klassiskt inredda, med influenser från olika regioner kring Medelhavet, och samtliga försedda med terrass eller balkong. Alla rum har natursköna vyer och flera av dem vetter mot havet.

I närheten finns möjlighet till ett urval av kulturella och kulinariska utflykter, samt även vattensporter, vandring och härliga båtturer till något av regionens vackra ölandskap. Här befinner man sig på en välkänd destination för italienska och internationella jetsetters och det är helt klart ganska härligt att sola sig lite i områdets eleganta atmosfär.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor