Femstjärnig avkoppling på Kretas nordkust - avbokningsbar

Radisson Blu Beach Resort, Milatos, Kreta, Grekland

Upp till -65% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Island-svit med havsutsikt

Island-svit med trädgårdsutsikt eller havsutsikt

Island-svit med trädgårdsutsikt

Milatos

Superior-rum med havsutsikt

Superior-rum med trädgårdsutsikt

All inclusive-semester på femstjärnigt boende på vackra Kreta

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 65% ?

Sol och bad med boende på familjevänligt hotell vid Egeiska havet, med all-inclusive. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Sofistikerad time-out med privat strand: Radisson Blu Beach Resort erbjuder en spännande kontrast till de orörda omgivningarna med sitt sofistikerade sätt och eleganta atmosfär. Njut av avkopplande timmar vid en av de fem swimmingpoolerna eller sola på resortens privata strand.

  • Imponerande utbud av mat & dryck: Med fem barer och lika många restauranger kan du räkna med ett rejält utbud av utsökta smaker. Se fram emot varierade bufféer, äkta kretensisk mat, grillat och italienska klassiker. Se till att besöka Bellevue Restaurant, där kocken Yves Mattage som har tilldelats två Michelin-stjärnor, väntar på dig.

  • Gudomlig avkoppling: Bege dig till boutique-spaet dig för några timmars avkoppling. Svettas ut vardagsstressen med hamam eller bastu och låt dig därefter skämmas bort ordentligt med en massage eller skönhetsbehandling. Sportiga typer kan se fram emot en runda på tennisbanan, olika vattensporter och ett fullt utrustat gym.

Faciliteter

- Fem restauranger
- Bar
- Pooler
- Privat strand
- Spa
- Tennisbana
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Från Heraklions flygplats tar det cirka 40 minuter med bil att resa till hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Milatos Lasithios, Milatos, 72400, Kreta, Grekland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor