Femstjärnig vistelse på Gran Canaria - avbokningsbar

Radisson Blu Resort and Spa, Puerto de Mogan, Gran Canaria, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum med poolutsikt

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán

Premiumrum med balkong och poolutsikt

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán

Naturskön vistelse på elegant resort i Gran Canaria, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 22% ?

Förstklassigt hotell med bergsvyer i Gran Canarica, ett stort spa, trevliga restauranger och barer, inklusive frukost eller halvpension. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Stor variation av mat och dryck: På bufférestaurangen Larder börjar du dina semesterdagar med en fräsch frukostbuffé på morgnarna och sofistikerade middagar på kvällarna. Barerna Il Taglio och Pool Lounge serverar lättare rätter och uppfriskande drinkar. Till middag kan du även prova på restaurangen Filini, för en smak av Italien.

  • Koppla av med vila: Radisson Blu Resort & Spa erbjuder dig värmande avkoppling i form av bastu och turkiskt bad. Svalka dig kan du göra i is-fontänen eller med ett dopp i inomhuspoolen med hydromassage. Unna dig därefter en rogivande massage- kropps- eller ansiktsbehandling, med produkter från Natura Bissé.

  • Aktiviteter i överflöd: Med ett gym på plats med det senaste inom träningsutrustning finns inga ursäkter för att inte hålla dina regimer igång under semestern. Addera till detta en klättervägg, beachvolleybollplan, tennisbana och löpbana - allt du behöver för att hålla dig på tårna.

Faciliteter

- Två utomhuspooler
- Spa
- Wellnessområde
- Tennisbana
- Klättervägg
- Fotbollsplan
- Volleybollplan
- Löpbana
- Dygnetruntöppet gym
- Tre restauranger
- Tre barer
- Wi-Fi

Hitta hit

Från Gran Canarias flygplats når du hotellet på drygt en halvtimmes bilresa.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.


På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Avenida los Marreros 35 Mogan Las Palmas 35140 Gran Canaria, Spanien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor