Rofyllt hotell med havsutsikt på Rhodos

Lindos Comfy Suites, Rhodos, Grekland

Flyg ingår Flyg ingår

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Nyrenoverat hotell på soldränkta Rhodos med spektakulär utsikt över Akropolis och Egeiska havet, inklusive flyg och frukost

Rhodos har fler soltimmar än någon annan ö i Medelhavet och lockar även med kristallklart vatten, vackra paradisstränder och antik kultur som sträcker sig flera tusen år tillbaka. Fyrstjärniga Lindos Comfy Suites ligger mittemot den ståtliga Akropolisklippan och bara några minuters promenad från Lindos historiska stadskärna där du kan strosa längs de labyrintliknande smala gatorna och förundras över medeltida monument och arkeologiska ruiner.

Vill du hellre koppla av på stranden med en bok tar du dig till närliggande Agios Pavlos, en av de mest spektakulära stränderna på Rhodos med gyllene sand och fantastiska vyer över Egeiska havet. Utsikten från hotellets terrass med Akropolis som tornar upp sig mot skyarna är inte så dum den heller och kan med fördel avnjutas i kvällssolen med en uppfriskande drink i handen.

De nyligen renoverade rummen på Lindos Comfy Suites är luftiga och moderna med en minimalistisk inredning och lyxiga detaljer som en Nespresso-maskin, ekologiska sängkläder och toalettartiklar från O.live. På morgonen kan du välja mellan tre olika frukostmenyer som du kan njuta av på hotellets terrass eller på ditt rum. Restaurangen serverar också grekiska specialiteter till lunch och middag eller så kan du äta på en av de många tavernorna i Lindos.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor