Fumba Beach Lodge, Fumba, Zanzibar, Tanzania

Rofyllt gömställe med vattensportcenter vid stranden på Zanzibar

Zanzibar
Deluxerum
Zanzibar
Deluxerum

Välkomnande och elegant hotell vid Fumba Beach, inkl. helpension, välkomstdrink och rabatt

Hotellbeskrivning

Plats

Naturskönt boutiquehotell vid havet på Zanzibars sydvästkust, med strand, spa, pool och restaurang, inklusive helpension, välkomstdrink och rabatt

  • Naturskönt läge vid stranden: Fumba Beach Lodge ligger vid en undangömd strand med frodiga omgivningar och är den perfekta tillflyktsorten för en solfylld, avkopplande semester. Du kan även bada i poolen som har en vacker utsikt över havet.

  • Naturnära avkoppling i spaet: Hotellets rofyllda spa ligger under ett vackert baobabträd. Här erbjuds ett brett utbud av behandlingar, bland annat massage, exfoliering, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr.

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets restaurang serverar en blandning av medelhavsinspirerade och autentiska afrikanska specialiteter. Rätterna baseras på lokala ingredienser, som till exempel solmogna frukter och grönsaker, fisk och skaldjur samt kryddor typiska för Zanzibar.

Faciliteter

- Bar
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Vattensport
- Wi-Fi
- Rumsservice
- Husdjursvänligt

Hitta hit

Hotellet ligger vid havet på Zanzibars sydvästkust, en halvtimmes bilfärd från flygplatsen.

Bra att veta

Gäster rekommenderas att ta med 50 USD i kontanter per person för visum vid ankomst (om kortmaskinerna på flygplatsen skulle vara ur funktion).


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Fumba Beach Lodge ligger vid en idyllisk undangömd strand på halvön Fumba Beach, som också är en del av ett naturskyddsområde och har utsetts till ”Area of outstanding natural beauty” av WWF. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för avkoppling med sol, bad och vattensport, som snorkling, dykning och kajak, men även för att utforska Zanzibars sevärdheter. Till exempel kan du besöka huvudstaden Zanzibar, även kallad Stone Town, som står med på UNESCO:s lista av världsarv, eller Jozani Chwaka Bay National Park, som är öns enda nationalpark.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer