Rofyllt läge bortom Roms turiststråk

A.Roma Lifestyle Hotel, Rom, Italien

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Family-svit

Boende på elegant spahotell i rofyllda omgivningar nära Roms ikoniska sevärdheter, inklusive frukost och spaentré

A.Roma Lifestyle Hotel är en lugn och lyxig oas med ett fridfullt läge precis utanför Roms historiska stadskärna. Det fyrstjärniga hotellet är omringat av en välskött trädgård med grönskande växter och en inbjudande utomhuspool. De rymliga rummen är elegant inredda i modern italiensk stil med ljusa färger och rena linjer.

Med spårvagnen tar du dig till Roms Piazza Venezia på en kvart och hotellet erbjuder även en transferservice till Vatikanstaten, stadsdelen Trastevere och shoppingområdet vid Piazza di Spagna. I den eviga staden finns något för alla, vare sig du gillar kultur, shopping eller mat och tack vare de korta avstånden hinner du lätt med alla tre.

När du återvänder till hotellet efter en dag i Roms livliga centrum är det skönt att varva ner på det 3 000 kvadratmeter stora spaet där du kan basta, bada i saltvatten och koppla av med en klassisk massage. Du behöver inte oroa dig för att gå hungrig på A.Roma Lifestyle Hotel. Restaurangen Sapori del Mondo tar dina smaklökar på en kulinarisk resa med tio öppna köksstationer och bufféer som erbjuder rätter från hela världen. Avrunda middagen med en lyxig drink uppe i takbaren där utsikten sträcker sig ända till Peterskyrkan.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor