Rofyllt paradisboende på orörd ö nära Phuket - avbokningsbar

Paradise Koh Yao, Koh Yao Noi, Thailand

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 30 dag innan din resa.

Jacuzzi-studio

Jacuzzi-studio

Jacuzzi-studio

Superior-studio

Superior-studio

Superior-studio

Romantisk sparesort för fridfull njutning, inkl. frukost, yoga, valbar middag & transfers m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 23% ?

Avslappnad resort med spa på paradisö nära Phuket, inklusive frukost, yoga, valbart med middag och transfers. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Avskild ö-lycka: Om du lyckas slita dig från solstolen på resortens avskilda strand så finns det gott om aktiviteter som håller dig sysselsatt, både på och utanför ön. Utforska detta paradis med en utflykt med resortens långsvansbåt – en äkta thailändsk upplevelse. Hoppa av och snorkla med färgglada tropiska fiskar och låt dig imponeras av de massiva kalkstenspelarna som finns i vattnet. Du får även njuta av en picknicklunch i en gömd vik på en öde ö.

  • Gudomligt spa: Resortens spa ligger gömt mitt i den frodiga djungeln bakom resorten. I denna lugna enklav hittar du en rad unika faciliteter som privata behandlingssalar, en vattenfallspool och en ånggrotta med helande örter. Lindra ömmande muskler med en massage eller wellnessbehandling efter en härlig dag på stranden eller under vattenytan.

  • Häpnadsväckande boende: Med träbeklädda och höga tak, en rofylld färgpalett och gott om plats kommer du att känna dig som hemma direkt i de lyxiga studiorna. Alla luftiga och ljusa studior har en utomhus-sala med en gunga, ett tropiskt, halvt utomhus badrum och en idyllisk utsikt över grönskan. Unna dig en jacuzzistudio för att få ut det mesta av din vistelse, med en privat jacuzzi med utsikt över trädgården.

Faciliteter

- Två restauranger
- Bar
- Strandklubb
- Spa
- Pool
- Yogaklasser
- Kajak- och mountainbike-utflykter
- Bokning av guidade turer

Hitta hit

Du tar dig till hotellet via en kombination av transfers på land, följt av speedboat från Yacht Haven Marina i Phuket. Hotellet har en egen transferservice och det finns även lokal färja.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.

Se videon nedan för mer information om hotellet:

24 Moo 4, Koh Yao Noi, Phang Nga, Thailand
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 30 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 30 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor