En resa blir så mycket bättre om man får dela upplevelsen och intrycken med någon man tycker om. Oavsett om det är din smekmånad, ditt silverbröllop eller Alla hjärtans dag som ska firas kan vi på Secret Escapes erbjuda hotell och resmål som passar perfekt. Självklart har vi romantiska getaways även när det inte finns något särskilt att fira, förutom kärleken då.

Romantisk weekend: Att vårda kärleken är något alla långlivade par framhåller som en livsviktig del av förhållandet. En romantisk weekend är ett jättebra sätt att få ett avbrott i vardagen, få tid för varandra och skapa nya minnen för livet. Men vart ska man åka? Dels är klassiska resmål som Italien och Grekland alltid populära men också öar som Madeira, med sin lummiga grönska och milda klimat, lockar ständigt nya och gamla par på jakt efter lugn, värme och romantik. Med det sagt behöver en romantisk weekend inte nödvändigtvis betyda Sydeuropa. En helg på ett mysigt hotell i Sverige eller något av grannländerna kan vara nog så trevligt.

Smekmånad i paradiset: För många är smekmånaden den viktigaste resan i livet. En resa där inget får lämnas åt slumpen. Kanske är det också därför som Maldiverna är ett så populärt resmål för nygifta par. Det lilla öriket mitt i Indiska oceanen har lång erfarenhet av smekmånadsturism och kan erbjuda avskilda bungalows, kritvita stränder och service specialutformad för att kärleken ska spira. Unna dig parmassage, uppbäddningsservice eller ät middag för er själva på stranden med stjärnorna som enda vittne. Andra resmål som är populära efter vigseln är Mauritius, Dominikanska republiken och Hawaii.

Alla hjärtans dag: Under Alla hjärtans dag är det full aktivitet ute på hotellen. Specialpaket med trerättersmiddag med levande ljus, champagne och bäddning med rosenblad erbjuds på fler och fler hotell och för många par har det blivit en tradition att resa bort. Vill man slå på den stora trumman kan man boka en flådig svit.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer