Rydges Kensington

London, England

Fyrstjärnigt boende i Kensington med daglig frukost och restaurangrabatt

Om du tycker att bo i Londons fashionabla Kensington-område på ett boutiquehotell låter himmelsk, då är detta något för dig. Det fyrstjärniga Rydges Kensington erbjuder ultimat viktoriansk elegans med moderna bekvämligheter och ett perfekt exklusivt läge längs en pittoresk trädkantad aveny. Hotellet ståtar med höga tak, modern konst och dekorativa ornament.

Efter att ha checkat in på ditt super-chica rum eller din svit, ge dig ut på en lätt utfärd till Hyde Park, Buckingham Palace och det livliga området Notting Hill. På hotellet finns restaurangen The Jam Cupboard, minimalistisk och elegant som serverar moderna europeiska rätter och lyxiga cocktails. Om du föredrar en mer intim miljö, har Polo Bar Kensington en välfylld bar och lättare mat.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor