Sagolikt beläget hotell på Koh Samui

The Kala Samui, Koh Samui, Thailand

Deluxe Seaview-rum

Deluxe Seaview-rum

Deluxe Seaview-rum

Deluxe Seaview-rum

Vacker tillflyktsort med milsvid havsutsikt på Koh Samui, nära sandstranden och Chawengs uteliv, inklusive frukost, cocktails och extra förmåner vid längre vistelser

The Kala Samui Resort är sagolikt vackert beläget, på en grönskande skogssluttning på den thailändska paradisön Koh Samui. Här bor man i stora och stilrena rum och villor, som alla är försedda med balkong och erbjuder fantastisk utsikt över Thailandvikens lugna böljor.

Lämna stressen hemma och börja din vistelse med en avkopplande massage på en av utomhusbäddarna i resortens exotiskt rofyllda spa. Njut av lokala specialiteter i den eleganta restaurangen och låt kvällen klinga av på ett romantiskt sätt, med en färgglad cocktail under stjärnorna.

Precis nedanför hotellet är kusten lite klippig, men i närheten finns flera vackra sandstränder, bland annat en mysig liten vik, dit man kan paddla eller promenera. Vill man testa andra restauranger, handla souvenirer eller få en smak av Thailands berömda nattliv så ligger Chawengs stadskärna bara ett par kilometer bort. Där kan man i lugn och ro utforska det spännande utbudet av butiker, gastronomi och barer, innan man antagligen återvänder till de stillsamt svajande palmträden vid vattenbrynet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor