San Montano Resort & Spa

Ischia, Italien

Flyg ingår Flyg ingår

Otrolig utsikt från poolen ...

Sovrum med nautiskt tema

Sovrum med nautiskt tema

Restaurang med den vackra terrassen

Hotellets exteriör

De lummiga trädgårdarna

En av utomhuspoolerna

Den fantastiska utsikten som erbjuds

Hotellet vid skymning

Sju eller fler nätter på ett femstjärnigt hotell vackert beläget på en bergstopp med utsikt över ön och havet – inklusive frukost och valbar middag

Med 360-graders utsikt över Ischia och Amalfikusten är det inte konstigt om du tänker att det här erbjudandet verkligen är för ett rum med en utsikt – för det är det du får. Du kan avnjuta en middag på terrassen med Neapel, Vesuvius och halvön Sorrentine i bakgrunden, men femstjärniga Albergo San Montano är så mycket mer än bara vackra omgivningar. Hotellet stoltserar med ett friskvårdscenter där du kan skämma bort dig med ett lerbad, hydroterapi och andra skönhetsbehandlingar, två utomhuspooler (en uppvärmd och en med havsvatten) och en naturlig bastu.

Rummen och sviterna är vackert inredda, med möblemang av högsta standard och vissa har balkong med havsutsikt.

Du kan boka resor in till Lacco Ameno, runt ön eller utmed den berömda och vackra Amalfikusten, men eftersom du har tillgång till San Montano-stranden har du det vackraste på ön precis utanför dörren.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.