Såstaholm

Täby, Stockholm med omnejd

Unna dig en stunds avkoppling i de vackra omgivningarna vid Vallentunasjön, inklusive frukostbuffé, fyrarätters middag och extra förmåner

Efter att ha börjat vistelsen med ett glas champagne känner du dig redan som en bortskämd stjärna på detta scenkonstinspirerade hotell vid Vallentunasjön. Hotellet är fyrstjärnigt, men fler stjärnor än så har bott i dessa byggnader. Förr i tiden var nämligen Såstaholm ett pensionat dit Teaterförbundets skådespelare, dansare och estradörer fick vila ut på ålderns höst. Idag utlovar hotellet huvudrollen till dig, så ta chansen att bli behandlad som en stjärna även du.

Hotellet är beläget norr om huvudstaden, med 21 kilometer till centrala Stockholm. Som besökare erbjuds du här ett boende i smakfullt inredda rum med tidstypiska detaljer. Vare sig du tilltalas av den vackra art deco-stilen på rummen, eller att vistas i samma lokaler som många av gårdagens stjärnor, så utlovas du en personlig service med fingertoppskänsla. Hotellet har en hög ambitionsnivå vad gäller gästbemötande, och detta ledde till att det 2013 blev Tripadvisors “Travellers choice” i kategorierna hotell och service.

Under din vistelse finns det både möjlighet till avslappning och aktiviteter av olika slag.
Träna i det lilla gymmet, bada bastu eller koppla av på Såstaholms terrass, där du dessutom har sjöutsikt. De stora gräsytorna runt hotellet lämpar sig bra för diverse utomhusspel. Här finns även en golfbana inom tre kilometer, och även möjlighet till fiske, fotvandring och cykling. Eller varför inte låna en av hotellets roddbåtar för en tur ut på sjön, som lämpar sig bra för sportfiske.

Njut av förstklassig mat på hotellets restaurang som är medlem i det gastronomiska sällskapet Chaîne des Rôtisseurs och serverar utsökta gourmeträtter. Restaurangen har en vinkällare med viner från hela världen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor