Njut på ett av Nordens största spahotell - avbokningsbar

Selma Spa Hotel, Sunne

Upp till -49% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Standardrum

Standardrum

Unna dig en vistelse på prisbelönt spahotell i Värmland, inkl. frukost, trerätters och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 49% ?

Gör dig redo för avkoppling på välrenommerat spahotell, inklusive frukost, trerättersmiddag och spaentré | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Nordens bredaste utbud av spabehandlingar: Spaområdet omfattar flera pooler samt olika bastutyper. Dessutom kan du bland annat unna dig massage, kropps- och ansiktsbehandlingar, fotbehandlingar och basturitualer. De specialutbildade terapeuterna hjälper dig att hitta den behandling som passar just dig.

  • En plats för avkoppling och välmående: Selma Spas utomhusområde hyser en varm källa och en infinitypool. Njut av det vackra värmländska landskapet samtidigt som du omfamnas av ångande varmt vatten. Den som vill kombinera vila med träning kan besöka hotellets fitnessanläggning. Här erbjuds bland annat gruppträning, maskiner och fria vikter.

  • Njutning med gott samvete: Restaurang Smak serverar frukost, lunch och middag och har fantastisk utsikt över Fryken. Råvarorna är omsorgsfullt utvalda, med fokus på lokalt, säsongsbetonat och alltid så ekologiskt som det bara går. På menyn hittar du alltid kött, fisk och vegetariska alternativ. Hotellet har även flera barer och kan dessutom stoltsera med Värmlands största terrass.

Faciliteter

- Restaurang
- Spaområde
- Utomhuspooler
- Fitnessanläggning

Hitta hit

Selma Spa ligger ungefär 50 minuters bilresa från Karlstad.

Bra att veta

Till följd av rådande omständigheter har hotellet valt att införa bokade spa- och middagstider. Gäster tilldelas spatid efter genomförd bokning. Middagstid kommer att meddelas via mejl.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne, Sverige

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor