Semesterlägenhet på Formentera

Castavi Apartments, Formentera, Spanien

Superior-studio

Superior-studio

Superior-studio

Superior-studio

Superior-studio

Superior-studio

Bo i snygga lägenheter med egen uteplats och ett fullt utrustat kök, med närhet till stranden och öns nöjen och sevärdheter, inklusive frukost och välkomstdrink

Njut av en drömmig vistelse på Formatera, en spanska ö i Medelhavets turkosblå vatten, som också är den minsta av de baleariska öarna, endast en båttur bort från Ibiza. Från Castavi Apartments som ligger i den lilla byn Es Pujols har du krypavstånd till stranden och i närområdet finns många restauranger, barer och butiker. Här bor du i moderna lägenheter, som alla är försedda med en egen balkong eller terrass. Med tanke på hotellets läge och bekvämlighet är det inte ett dugg konstigt att de belönats med TripAdvisor Certificate of Excellence.

I närområdet finns mycket att se och göra, vilket med fördel kan göras med en transport på två hjul. Hyr en cykel eller en scooter för att smidigt förflytta dig till öns pärlor. På hotellets snyggt designade restaurang kan du avnjuta en iskall öl och goda snacks efter en dag av aktivitet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor