Minimalistiskt designhotell i Hamburg - avbokningsbar

SIDE Hotel, Hamburg, Tyskland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Deluxerum

Superior-rum

Suite S

Suite S

Stilsäkert designhotell med spa och skylounge

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 32% ?

Stilfullt boende med minimalistisk design i stadsdelen Neustadt. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Designupplevelse utöver det vanliga: SIDE Hotel är elva våningar perfekt minimalism, formgivet av stjärndesignern Matteo Thun. Njut av den tidlösa blandningen av klassisk och innovativ design och känn rymden i det 28 meter höga atriet som utgör hotellets hjärta.

  • Himmelriket för köttälskaren: På restaurangen [m]eatery ligger fokus på kött av högsta kvalitet. Här kan du avnjuta fina biffar från Argentina, USA och Tyskland, samt specialburgare och råbiff. Avsluta kvällen med ett besök på åttonde våningen där du hittar SIDE:s skylounge med utsikt över Hamburg.

  • Välbehag för alla sinnen: SIDE Hotels spa är en färgkodad designdröm med fyra olika områden. I det gula området ligger behandlingsrummen; i det gröna finns energigivande duschkabiner; i området med orange färg ligger gymmet och det blå området är förstås dedikerat till vattenvärlden – med pool, aromatiskt ångbad, jacuzzi och finsk bastu.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Uppvärmd pool och bubbelpool
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger mitt i Hamburgs centrum. Till flygplatsen tar det mellan 20 och 30 minuter med taxi.

Bra att veta

  • Poolen, bastun och fitnessavdelningen håller stängda tills vidare
  • Kroppsbehandlingar är ej tillgängliga för närvarande
  • Parkeringsservice är ej tillgänglig
  • Bagageservice är ej tillgänglig

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Drehbahn 49, 20354 Hamburg, Tyskland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor