Sju nätter på fyrstjärnig resort på Turkiets västkust

Ephesia Holiday Beach Club, Kusadasi

Flyg ingår Flyg ingår

Twin-rum

Deluxerum

Poolområdet

En av resortens fem pooler...

Ephesia Holiday Beach Club

Hamam

Ät dig mätt på den goda buffén!

Ephesia Holiday Beach Club

Spendera sju fantastiska nätter i semesterparadiset Kusadasi på Turkiets västkust - Ultra All-Inclusive med frukost, lunch och middag samt flyg ingår

På den egeiska kusten, bara några kilometer från Kusadasi centrum ligger Ephesia Holiday Beach Club. Resorten är belägen i en av Turkiets vackraste delar med underbara omgivningar och miljöer. Hotellområdet är stort och består av ett flertal olika byggnader. Mellan dessa löper lummiga gångar kantade av palmer och annan växtlighet. Den panoramavy som erbjuds på resorten är helt enastående och lämnar ingen besökare oberörd. Här möter de gröna palmernas konturer den blå himlen och det Egeiska havet i horisonten.

På resorten erbjuds en helt fantastisk och exklusiv privat sandstrand, samt fem olika pooler. Förutom de många sol- och badmöjligheterna erbjuder hotellets spa bland annat turkiskt bad, massage och bastu när du vill koppla av. För den sportintresserade finns bland annat ett fullt utrustat gym, tennisbana, minigolfbana och fotbollsplan. Här finns faciliteter för en mängd olika vattensporter, cykeluthyrning, spelrum och mycket mer.

Om du av någon anledning skulle tröttna på att slappa vid poolen, sola på stranden eller ta en drink i baren så finns möjlighet till shopping på ett flertal affärer på hotellområdet. 200 meter utanför hotellet finns även en basar och dessutom är det nära till Kusadasi centrum, där du hittar restauranger, butiker och barer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor