Idylliskt spahotell vid Oslofjorden

Son Spa, Son, Norge

Upp till -45% Idag

Fyrstjärnigt boende i den norska kustpärlan Son med idylliskt läge och storslaget spa, inklusive frukost och spaentré

  • Återhämta krafterna med en promenad: Utanför entrén löper en kuststig samt joggingspår i olika distanser för den som hellre föredrar att springa. Fyll lungorna med frisk havsluft och andas långsamt ut medan du vilar ögonen på de pittoreska omgivningarna. Efteråt kan du, på norskt manér, unna dig en Irish Coffee på den trevliga verandan.

  • Sundhet och välbefinnande i fokus: Det 2 000 kvadratmeter stora spaet är ett av Norges största och erbjuder pool, flera bastur och en utomhusjacuzzi. Här kan du njuta av en skräddarsydd kropps- eller ansiktsbehandling eller prova på det unika Son Magic Circle (mot extra kostnad), som tar med dig på en resa genom flera olika behandlingsstationer.

  • Njut av läckra nordiska smaker: Restaurangen är en populär samlingspunkt för såväl hotellets gäster som för seglare och lokalbefolkning. Här serveras vällagade nordiska rätter av närproducerade och säsongsspecifika råvaror, med influenser som hämtats från jordens alla hörn. Självklart hittar du pinfärsk fisk på menyn året runt. När vädret tillåter kan du sitta utomhus och njuta av vyerna.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar och lounge
- Spa med bastu, pool och bubbelpool
- Gym
- Tvättservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Från Oslo tar det 40 minuter att nå hotellet med bil. Från påsk till höstlovet går det färjetrafik mellan Oslo och Son på helgerna, med tätare turer under högsommaren. Närmaste flygplats är Gardemoen som ligger 70 minuter norr om hotellet med bil.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor