Slottsboende på Toscanas kust

Palazzo Guiscardo, Pietrasanta, Italien

Prestige-rum med terrass

Marina di Pietrasanta

Prestige-rum med terrass

Superior-rum

Superior-rum

Pietrasanta

Pietrasanta

Marina di Pietrasanta

Boende i ett slott i jugendstil från 1800-talet på Toscanas kust, inklusive frukost och välkomstdrink

Pietrasanta är känt för sin kreativa atmosfär och staden har länge varit hem åt skulptörer, konstnärer och författare. Nu har du chansen att uppleva denna kreativa miljö och äta, sova och andas in ljuden och dofterna av Pietrasanta på det vackra 1800-talsslottet Palazzo Guiscardo. Det underbara hotellet ligger i en byggnad i jugendstil, som en gång var ett riktigt slott, med fem minuter med bil till stranden Forte dei Marmi. Tillbringa dagarna i solen och kvällarna med att smutta på härliga italienska viner.

I ditt luftkonditionerade rum har du en lyxig och bekväm säng och ditt marmorbadrum kommer att få dig att känna dig som en italiensk kunglighet. Om du vill ge dig ut och upptäcka området kan du alltid ta en guidad konst-tur och lära dig mer om de talangfulla konstnärerna som har bott här under åren. Är du ute efter lite mer action kan du åka motorbåt längs den italienska kusten. Det är inte svårt att förstå varför Palazzo Guiscardo belönades med ett TripAdvisor Certificate of Excellence.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor