Solig vistelse på Costa Adeje

Royal Garden Villas, Costa Adeje, Teneriffa, Spanien

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Majestic-villa

Majestic-villa

Majestic-villa

Duchess-villa

Duchess-villa

Duchess-villa

Duchess-villa med privat pool

Duchess-villa med privat pool

Duchess-villa med privat pool

Duchess-villa med privat pool

Resort med villor nära Playa del Duque på soliga Teneriffa, inklusive frukost, en flaska cava och massage

Costa Adeje på sydvästra Teneriffa är ett av öns mest exklusiva områden med lyxiga hotell, vackra stränder och fantastiska promenadstråk. Ön är ett paradis för golfälskare med inte mindre än nio golfbanor i närheten av hotellet. Gillar du att vandra eller bara befinna dig i vackra miljöer så kommer du att trivas här. Besök olika naturreservat och nationalparker (som El Teide där du kan åka linbana) eller bege dig till den vackra byn Masca, den underjordiska lavatunneln Cueva del Viento eller beundra de imponerande klipporna Acantilados de los Gigantes (som ligger cirka 30 minuter med bil från hotellet).

Från det att du kliver in genom hotellets indiska entré så kommer det att kännas som om du förflyttas till en annan kontinent. Det asiatiska temat fortsätter på hela resorten med individuella lyxvillor inredda i en läcker balinesisk stil med privata pooler. Hotellet har även ett poolområde med solstolar och parasoller, ett lyxigt spa, vackra fontäner och en gourmetrestaurang som utlovar en smakrik upplevelse.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor