Solkysst all-inclusive på strandretreat vid Cancun beach - avbokningsbar

Margaritaville Island Reserve Cancun by Karisma, Puerto Morelos, Quintana Roo, Mexiko

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Swim Up Paradise Juniorsvit eller Paradise Juniorsvit

Paradise-rum

All inclusive-lycka på hippt Cancun Beach-hotell, inkl. swim up-svit som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 37% ?

Gå i land på en oförglömlig all inclusive-resort på Cancuns soldränkta strand, inklusive swim up-svit som tillval. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

  • Helfräscht på Cancun: Margaritaville Island Reserve by Karisma öppnade i mars 2020 och introducerar gruppens unika strandprofil på Cancuns soliga stränder. Denna all-inclusive-resort utstrålar avslappnad lyx, från dess interiör med kusttema till dess oklanderliga service och förstklassiga mat- och dryckeserbjudanden, inklusive dagliga happy hours.

  • Ölivsstilen: Inredd i lugna blåa och vita toner med böljande tyger och bastanta trägolv, tar hotellets eleganta men onekligen tropiska atmosfär stranden direkt till ditt rum. Förvänta dig konst inspirerade av Jimmy Buffett-texter, ett kylskåp fyllt med godsaker och, om du väljer en svit, en barupplevelse på rummet, exklusiv för Margaritavilles resorts.

  • Mexikanska matäventyr: När du inte njuter av solen vid de palmkantade poolerna eller använder cocktailmenyn, sök skugga (och snacks) på en av hotellets restauranger. Njut av nygjorda tacos på Rita’s Taco House eller gourmetdelikatesser på Frank & Lola’s och The Beach House. För den otålige finns grab'n'go-rätter på Joe Merchant's Coffee & Provisions.

Faciliteter 

- Café
- Fyra restauranger
- Fyra pooler
- Spa
- Gym
- Trädgård
- Wi-Fi
- Parkering
- Icke-husdjursvänligt

Hitta hit

Närmaste flygplats är Cancun, 20 km bort. Resan tar cirka 25 minuter med bil.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Carretera Cancún – Puerto Morelos, Km 27.5 Bahía Petempich, 77580 Puerto Morelos, Mexiko
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor