Spahotell med takterrass i Nice

Splendid Hotel & Spa, Nice, Frankrike

Nice

Deluxerum

Nice

Harmony-rum

Villefranche

Saint-Paul-de-Vence

Saint-Paul-de-Vence

Centralt och bekvämt spahotell i Nice, med nära till havet, kultur och restauranger, inklusive frukost, välkomstdrink och sparabatt

Splendid Hotel & SPA ligger centralt i Nice, med närhet till havet, den härliga strandpromenaden, gamla stan, designershopping, parker och museer. Härifrån kan man också ta sig vidare, med cykel, bil eller buss, till platser som Saint-Jean-Cap-Ferrat, Antibes, Cannes eller Monaco.

Hotellrummen är bekvämt och trevligt inredda med en lyxig touch, och på hotellet finns också en takterrass med pool och bar, ett spa samt ett gym. Restaurangen har fantastisk utsikt över delar av staden och serverar en wellnessinriktad meny, som till stor del baseras på lokala och ekologiska ingredienser.

Det är en härlig kombination, att varva hälsosam kost och välgörande spatid på hotellet med mysiga promenader, regelbundna cafébesök och utflykter till någon av Rivierans andra kultförklarade destinationer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor