Spahotell vid Gardasjöns strand

Hotel Donna Silvia, Manerba del Garda, Italien

Superior-rum

Superior-rum

En italiensk pärla nära Gardasjön med spa och utomhuspool, inklusive frukost, välkomstdrink och tillgång till wellnesscentret

Omgivet av grönska och endast fem minuter från Gardasjöns vackra stränder hittar du Hotel Donna Silvia, ett fyrstjärnigt hotell där italiensk gästfrihet står högt i tak. Det lugna och idylliska läget betyder inte att det är ont om saker att göra. Förutom en tolv kilometer lång strandremsa att utforska finns det en uppfriskande utomhuspool att bada i och massor av olivlundar och vingårdar som inbjuder till långa promenader eller cykelturer.

Här lunkar livet på i behaglig takt och det finns ingen anledning att stressa. Den generösa frukostbuffén serveras fram till 11.00 så du kan definitivt unna dig en sovmorgon. Hotellet har även ett stort spa där du kan boka en välgörande behandling eller bara slappa i bastun.

Italiens matkultur är legendarisk och tack vare hotellets läge precis intill Manerba del Gardas stora torg, Piazza Silvia, har du möjlighet att smaka på allt från hemlagad pasta till krämig, klassisk gelato.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor