Spavistelse vid Östersjöns strand

Iberotel Boltenhagen, Boltenhagen, Tyskland

Superior Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Superior Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Superior Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Superior Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Rum med balkong och havsutsikt på ett spahotell vid den tyska Östersjökusten, inklusive frukost och mer

I en av Tysklands klassiska badorter ligger det mysiga och samtidigt moderna Iberotel Boltenhagen. Här bor man i bekväma och stilrena rum, som alla har balkong eller terrass, med utsikt över Östersjön och den vackra kuststräckan.

Hotellet erbjuder en avkopplande wellnessavdelning, som bland annat inkluderar pooler, bastu och ett brett urval av härliga kroppsbehandlingar. Det finns också ett välutrustat gym, samt möjlighet till aktiviteter som tennis, Nordic walking, fitnessklasser, minigolf och olika typer av vattensporter.

Resortens restaurang serverar en generös frukostbuffé och middag med à la carte-meny. Lokalen är ljus och välkomnande med stora fönster och även sittplatser utomhus på terrassen. I den eleganta lobbybaren kan man koppla av med en välblandad drink innan eller efter måltiden.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor