Ståtligt hotell i hjärtat av Västerås - avbokningsbar

Elite Stadshotellet Västerås, Västerås

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxerum

Västerås

Deluxerum

Västerås

Västerås

Historiskt hotell med omtyckt pub i Västerås stadskärna, inkl. frukost & prosecco

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 33% ?

Förstklassigt hotell i historisk jugendbyggnad, med centralt läge och mysig gastropub, inklusive frukost och ett glas prosecco vid ankomst. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19. 

  • Historisk jugenddröm mitt i stan: Hotellet huserar i en av Sveriges vackraste jugendbyggnader, vars hundraåriga historia är ständigt närvarande. I entrén möts du av en vacker trappa, kristallkrona och tunga gardiner. Mer ögongodis hittar du i frukostmatsalen, korridorerna och inte minst i ditt rum. Checka in och känn historiens vingslag från första parkett.

  • Gemytlig stämning i puben: Oavsett om du har rest långväga eller är inbiten västeråsare, så är ett besök på hotellets gastropub ett givet val för en vällagad måltid eller en kall öl i gott sällskap. Bishop’s Arms är precis sådär ombonat engelsk som man vill att en pub ska vara. Välj från ett stort sortiment av öl, whisky och vin och njut av den avslappnade stämningen.

  • Varva avkoppling med motion: På femte våningen hittar du hotellets fitnesscenter med gym och bastu, som alla gäster har fri tillgång till under vistelsen. Vill du ut i friska luften kan du låna en cykel och trampa iväg eller ge dig ut på en av de föreslagna löprundorna som hotellet tagit fram.


Faciliteter

- Gastropub
- Bar
- Fitnesscenter med bastu
- Terrass
- Lånecyklar
- Wi-Fi

Hitta hit

Västerås Centralstation ligger ungefär tio minuters promenad från hotellet. Med bil från Stockholm tar resan cirka 90 minuter. Västerås har även en flygplats som ligger strax utanför centrum.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna. 
Stora torget, 722 15 Västerås
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor