Lyxig västkustvistelse på prisat spahotell

Stenungsbaden Collection Yacht Club Hotel, Stenungsund

Deluxe Twin-rum

Deluxerum

Deluxe Twin-rum

Standard Twin-rum

Deluxerum

Naturnära boende i skön Newportstil, med ett spa som utsetts till Sveriges bästa, inklusive frukost, trerättersmiddag och spaentré

  • En touch av den amerikanska östkusten: Hotellet har fokus på segling där du njuter av en avslappnad stil. Till Stenungsön har människor kommit för att koppla av ända sedan 1870-talet och nu har turen kommit till dig att upptäcka denna natursköna pärla vid västkusten.

  • Prisbelönade Bluewater SPA, Sports & Health Club: Här har du möjlighet att slappna av från en stressfylld vardag och skämma bort dig själv med massage och ansiktsbehandlingar, bara relaxa och må bra. Efter spabesöket kan du ta för dig av läckra rätter och drinkar.

  • Besök restaurangen Captain's Table: Restaurangen har influenser både från svensk västkust och amerikansk östkust. Här dinerar du i en ljus och luftig atmosfär. Menyn har såklart inriktning på fisk, räkor och hummer. Detta matchas bäst med något gott från den välfyllda vinkällaren.

Faciliteter

- Spa
- Restaurang
- Wi-Fi
- Bar

Hitta hit

Stenungsbaden Yacht Club ligger cirka 45 kilometer norr om Göteborg. Det är lätt att ta sig hit, då det flera gånger i timmen avgår antingen buss eller tåg till Stenungsund.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor