Stilfullt boende med utsikt över Etna

Kepos Etna Relais & Spa, Catania, Italien

Svit

Superior-rum

Superior-rum

Modernt och stilrent med havsutsikt och vyer över Etna på vackra Sicilien, inklusive frukost eller halvpension och välkomstdrink

Ta dig upp för en höjd och välkomnas av ett vackert upplyst boende med en slående utsikt över Siciliens kändaste landmärke, vulkanen Etna, och en inbjudande utsikt över Medelhavet. Kepos Etna Relais & Spa är modernt och stilrent inrett och erbjuder både en snygg utomhuspool och ett perfekt läge för att upptäcka Siciliens pittoreska byar och njuta av den natursköna omgivningen.

Här checkar du in på ett hotell med en personlig och gästvänlig atmosfär och där du tillbringar dagarna med att cykla, rida eller bara ta det lugnt. Den vackra ön Sicilien erbjuder både kultur, historia och ett inbjudande landskap. Missa inte att besöka Etna som ligger cirka 30 minuter bort med bil, eller strosa runt bland de mysiga gatorna i pittoreska Taormina. Kom sedan tillbaka och ta en drink i baren för att sedan återigen ge dig ut och njuta av det otroligt goda sicilianska köket. Rummen du sedan kommer tillbaka till är ljusa och avskalat inredda, där minimalismen känns avslappnad och fräsch.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor