Stilfullt spahotell nära havet i Göteborg - avbokningsbar

Arken Hotel & Art Garden Spa, Göteborg

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Small Dubbelrum

Göteborg

Naturnära boutiquehotell med spa i utkanten av Göteborg, inkl. frukost, middag och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 19%

Boutiquehotell med stort spa, utsökt restaurang och gym vid havet i utkanten av Göteborg, inklusive frukost, middag och spaentré. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt


  • Rofylld avkoppling i Art Garden Spa: Hotellets spa erbjuder pooler, bastu, relaxrum och ett utbud av behandlingar och aktiviteter, som massage och yoga. Innan och efter din behandling kan du koppla av i någon av spaets många rofyllda vilolounger, eller unna dig själv lite ljusterapi beroende på humör och årstid.

  • Gastronomisk toppklass: Restaurangen Flora serverar en genuin och utsökt meny med inspiration från det svenska köket, tillagade på regionala, säsongsanpassade råvaror. I lobbybaren kan du njuta av lättare rätter och drycker.

  • Vakna på rätt sida: Börja varje morgon med den generösa och fantastiska frukostbuffén, som inkluderar ett stort utbud av ekologiska och närproducerade råvaror. När vädret tillåter finns det även sittplatser utomhus på terrassen, med vacker utsikt över Göteborgs skärgård.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Terrass
- Restaurang
- Bar
- Spa 
- Uppvärmd utomhuspool
- Gym
- Konstgalleri
- Privat parkering (i mån av tillgänglighet)
- Husdjursvänligt

Hitta hit

Hotellet ligger en kort bilfärd från Göteborgs stadskärna, och till Centralstationen tar det en timme med lokaltrafiken. Flygplatsen Landvetter når du på 45 minuter med bil, eller drygt en timme med allmänna färdmedel.

Vad som ingår

På Arken Hotel & Art Garden Spa står både avkoppling och gastronomi i fokus, och i vårt erbjudande ingår både spaentré samt en fantastisk frukostbuffé och en utsökt middag i hotellets restaurang Flora. Spaet är en ljuvlig oas av stillhet och harmoni, där du kan sjunka ner i både varma och kalla källor, en inom- och utomhuspool samt bubbelpool, duscha i upplevelseduschar och hitta lugnet i olika typer av bastur. Här finns även ljusterapirum och på behandlingsmenyn hittar du välgörande kropps- och skönhetsbehandlingar med naturliga råvaror och produkter. I den mysiga och medvetna restaurangen fokuserar man på en säsongsanpassad meny, svensk mattradition och global inspiration, med ekologiskt och lokalt producerat kött, välsmakande veganska och vegetariska alternativ samt en välmatchad vinlista.

Bra att veta

Meddelande från hotellet: Den 29 maj–31 juli 2023 har vi stängt varma källan på övre plan för underhåll. Men du kan vara lugn – vi har två varma utomhuspooler och en mängd andra upplevelser som du kan njuta av under tiden.

Notera att hotellets spa har en åldersgräns på 15 år. I spaet gäller även ett strikt förbud mot mobiltelefoner.

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Oljevägen 100, 418 34 Göteborg

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor