Strandliv vid Adriatiska havet

Hotel Olympia Sky, Vodice, Kroatien

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Fyrstjärnigt precis vid stranden i kroatisk kustidyll, inklusive frukost eller halvpension

Hotel Olympia Sky ligger precis vid stranden i Vodice vid det klara Adriatiska havet. Den pittoreska staden med sin mysiga hamn och gamla stadskärna är som hämtad från ett vykort från en medelhavssemester.

Det fyrstjärniga hotellet erbjuder en rad olika faciliteter. Mitt i den stora utomhuspoolen hittar du en liten ö där du kan sola och du hittar även ett gym, tennisbana, två restauranger och en bar här.

Vill du utforska det närliggande området får du inte missa att besöka vattenfallen Krka, Kornati-öarna och några av regionens vackra nationalparker. Kom sedan tillbaka och runda av kvällen med en middag på Restaurant Olympia och en flaska gott vin.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor