Strandnära vistelse i sköna Calvados

Le Manoir De La Poterie & Spa, Cricqueboeuf, Frankrike

Superior-rum

Superior-rum

Honfleur

Mont Saint-Michel-Digione

Deauville

Honfleur

Bo på modernt och elegant hotell i Frankrikes charmerande Calvados, med restaurang och spa, inklusive frukost eller halvpension, spaentré och mer

Med grönska och natur som inramning mitt i den franska regionen Calvados hittar du lugnet i den lilla byn Cricqueboeuf. Med bara några hundra meter till stranden välkomnas du till en skön vistelse på eleganta Le Manoir De La Poterie & Spa, med utmärka möjligheter för några dagars avkoppling. Checka in i ett modernt rum med stor karaktär och bege dig sedan till den lyxiga spa-avdelningen med pool, turkiskt bad, jacuzzi och ett brett utbud av sköna behandlingar – garanterat uppfriskande för både kropp och själ.

Terrassen är perfekt om du vill bättra på solbrännan och om du känner för ett dopp i havet ligger buktens klarblå vatten på smidigt avstånd. Den franska matkonsten är vida känd över hela världen och i restaurangen Louis XVI kan du testa det franska kökets smaker och några av Normandies traditionella rätter. På sommaren är det inte ovanligt att såväl kött- och fiskrätter tillagas på grillen utomhus. Förutom den vackra naturen i området rekommenderas ett besök på det lokala destilleriet där du kan smaka en äkta Calvados.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor