Magisk resa till Budapest och Wien

Budapest, Ungern och Wien, Österrike

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

Budaslottet, Budapest

Ungerns parlament, Budapest

Budaslottet, Budapest

Hotel Charles Budapest

Standard-studio på Hotel Charles Budapest

Budapest

Fiskarbastionen, Budapest

Ungerns parlament, Budapest

Donau, Budapest

Schloss Belvedere, Wien

Ringstraße, Wien

Standardrum på ibis Wien Mariahilf Hotel

ibis Wien Mariahilf Hotel

ibis Wien Mariahilf Hotel

Wiener Staatsoper

Rathaus, Wien

Wien

Frossa i kultur och bakelser på en fyra nätter lång resa med tåg mellan Budapest och Wien, inklusive flyg, frukost och tågbiljetter

Första destinationen: Budapest

Denna spännande resa inleds med två nätter i vackra Budapest. Här checkar du in på Hotel Charles och bor en kort promenad från busstationen som tar dig till stadens centrala delar på tio minuter. Snöra på dig bekväma skor och utforska denna sagolika stad som klyvs i två delar av floden Donau. Gå på upptäcktsfärd bland kulturpärlor som St. Stefanbasilikan och det världsarvslistade Budaslottet. När du blir trött kan du slå dig ner på ett av stadens alla anrika caféer eller unna dig ett välgörande bad på ett klassiskt badhus.

Efter två nätter är det dags att hoppa på tåget som tar dig till Österrikes vackra huvudstad Wien.

Andra destinationen: Wien

Väl framme i Wien checkar du in på ibis Wien Mariahilf Hotel där två nätter väntar. Här har du ett utmärkt shoppingläge – Mariahilfer Straße ligger endast fem minuters promenad bort. Passa på att utforska stadens cafékultur till fullo och frossa i kaffe och bakelser. Knäpp bilder på sevärdheter som Stefansdomen, Spanska ridskolan och Sigmund Freudmuseet och besök den världskända nattmarknaden där du kan göra fina vintagefynd. I staden myllrar det dessutom av museer och bland annat kan du besöka MUSA och Mozart-våningen som tidigare var hem åt det musikaliska geniet. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.