Exklusiv villa med pool på Bali

The Edge Bali, Uluwatu, Bali, Indonesien

One Bedroom Ocean View-villa

One Bedroom Ocean View-villa

One Bedroom Ocean View-villa

One Bedroom Ocean View-villa

One Bedroom Ocean View-villa

One Bedroom Ocean View-villa

Upplev magiska Bali med boende i elegant villa med privat pool och butler samt tillgång till spa och VIP-klubb

  • Högt och häftigt läge: The Edge Bali ligger precis som namnet antyder vid kanten av en 160 meter hög klippa i Uluwatu. Utsikten är minst sagt hisnande med klarblått hav och vacker natur så långt ögat kan se. Missa inte att bada i den glasbottnade poolen på hotellets VIP-klubb Oneeighty som sticker ut flera meter över havet.

  • Det är detaljerna som gör det: Unna dig själv en extra lyxig start på dagen med en signaturbehandling i spaet följd av en flytande tropisk frukost i den uppvärmda poolen. Om du inte är morgonpigg kan du istället välja en kvällsvistelse på spaet och en romantisk al fresco-middag för två upp på klippan. Och har vi nämnt att du har en egen butler som ser efter dig under din vistelse på The Edge?

  • Egen pool och trädgård: The Edge Bali erbjuder elegant inredda villor med tillhörande privat pool, trädgård och soldäck. Du kan välja om du vill njuta av en intim middag i ditt eget krypin eller smaka på fräscha asiatiska rätter i restaurangen Seas.

Faciliteter


- Pool
- Butler
- Restauranger
- Bar
- Tennisbana
- Spa
- Parkering

Hitta hit

Det tar knappt en timme att resa med bil från Ngurah Rais internationella flygplats till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor