Trendig resort på paradisö i Maldiverna

The Standard Huruvalhi Maldives, Raa Atoll, Maldiverna

Ocean Overwater-villa

Ocean Overwater-villa

Ocean Overwater-villa

Ocean Overwater-villa

Lev skönt strandliv på elegant villaresort med restauranger, barer och spa i tropiska Maldiverna

  • Ät i flera restauranger: Se fram emot goda måltider i någon av resortens restauranger. I Guduguda kan du testa traditionella rätter från Maldiverna med färskfångade skaldjur samt curryrätter med kokosmjölk och färska kryddor. I Kula äter du internationella favoriter under hela dagen och för grillrätter rekommenderas ett besök på BBQ Shak.

  • Testa yoga och spabehandlingar: The Standard Spa är den perfekta platsen för avkoppling och återhämtning. Här har du tillgång till ett hamam, en väldoftande ångbastu samt möjlighet att testa yoga- eller meditationsklasser. Unna dig också en skön behandling för kropp och ansikte eller satsa på en klassisk massage.

  • Lev strandliv i paradiset: Tänk dig att tillbringa dagarna omgiven av tropiska palmer, en vidsträckt strand med kritvit sand och turkosblått vatten. Här har du möjlighet att tillbringa sköna dagar med sol och bad eller häftiga vattensporter. Passa även på att hänga med på en fisketur eller snorkla och upptäcka den vackra undervattensvärlden.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Pool
- Bar
- Gym
- Spa
- Restauranger

Hitta hit

För att ta dig till resorten åker du cirka 35 minuter med sjöflygplan från Malés internationella flygplats. Det går även att flyga till flygplatsen Dharavandhoos på 25 minuter följt av cirka 35 minuter med motorbåt. Tänk på att transfer med sjöflygplan måste bokas via hotellet senast 72 timmar innan ankomst.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor