Femstjärnig elegans i Berlins stadskärna - avbokningsbar

The Westin Grand Berlin, Berlin, Tyskland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Juniorsvit

Berlin

Garden Deluxerum

Juniorsvit

Femstjärnigt boende med exklusivt spa i centrala Berlin, nära sevärdheter, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 42% ?

Elegant boende i centrala Berlin, med museer och shopping utanför dörren, inklusive frukost och extra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bekvämt i Mitte: The Westin Grand är beläget i centrala Berlin. Hotellet passar perfekt för dig som gillar museer, shopping och restauranger. I närheten ligger det välkända monumentet Brandenburger Tor samt Potsdamer Platz och du har även bekvämt avstånd till shoppingcentret Galeries Lafayette.

  • Njut av vällagat: Relish Restaurant & Bar är det perfekta stället att njuta av en god middag. Här väntar en trendig restaurangmiljö och smaker från det franska köket med en asiatiska touch. Frukostbuffén serveras i Coelln, där du väljer bland ett stort urval av nyttigheter innan du ger dig ut på Berlins livliga gator.

  • Unna dig det lilla extra: Bege dig till spaet, som erbjuder en rad sofistikerade behandlingar för allt från topp till tå. Koppla av i den uppvärmda inomhuspoolen eller bubbelpoolen och prova sedan en massage eller en ansiktsbehandling. Du har även tillgång till hotellets välutrustade gym där du kan träna såväl kondition som styrka.

Faciliteter

- Två restauranger
- Barlounge
- Trädgård
- Spa
- Fitnessområde
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 25 minuters taxiresa från flygplatsen Tegel. Med allmänna färdmedel tar resan omkring 30 minuter. Till Schönefeld är det 35 minuter med taxi och runt 45 minuter om du åker kollektivt. Närmsta tågstation är U Französische Straße som ligger tre minuters promenad från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Berlin Friedrichstraße 158-164, 10117 Berlin, Tyskland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor