Toppenläge på vackra Korsika

Hotel U Ricordu, Korsika, Frankrike

Comfort-rum

Comfort Terrace-rum

Superior Terrace-rum

Macinaggio

Cap Corse

Port de Bastia

Port de Bastia

Port de Bastia

Fyrstjärnigt, strandnära boende med två pooler och bubbelpool, inklusive frukost och en flaska vin

Vilda vackra Cap Corse utgör Korsikas nordligaste spets, en kuperad halvö med grönskande natur och intressant kultur och arkitektur. Här finner du Hotel U Ricordu med sitt lugna idylliska läge, endast en kort promenad från flertalet sandstränder och den charmiga lilla fiskebyn Macinaggio med sin fina gästhamn, restauranger, affärer, bagerier och glasstånd. Här är du perfekt placerad för att utforska norra Korsika, dess ringlande vandringsleder och stränder liksom att provsmaka det lokala utbudet.

Utöver förstklassig service så erbjuder hotellet två pooler och en bubbelpool, samt en härlig solterrass där du kan varva ner efter en dags utforskande. Om du känner för att träna serven så finns det även ett par tennisbanor till förfogande.

På terrassen serveras en riklig frukostbuffé med goda ostar och charkuterier varje morgon och till middag erbjuds franska och regionala delikatesser. Korsikanerna är speciellt stolta över sitt inhemska vin, vilket du kan passa på att smaka, liksom det typiska ölet bryggt av kastanj.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor