Toskansk herrgårdsdröm i Chianti-regionen

Villa San Filippo, Barberino di Val d’Elsa, Toscana, Italien

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Boende på idylliskt, fyrstjärnigt hotell i det pittoreska Chianti-området nära Florens och Siena, inklusive frukost, välkomstdrink och restaurangrabatt

I hjärtat av Chianti-regionen, halvvägs mellan Florens och Siena och omgiven av gröna böljande kullar, olivlundar och vingårdar, ligger Villa San Filippo. Hotellet är inhyst i en typiskt toskansk herrgård med anor från 1500-talet och från den stora terrassen har du utsikt över det vackra toskanska landskapet.

På hotellområdet finns tre pooler som inbjuder till svalkande dopp och avkopplande stunder på solstolarna som är placerade runt omkring. Villa San Filippo ligger strax utanför medeltidsbyn Barberino Val d’Elsa och är en perfekt bas för att utforska de toskanska kulturstäderna Florens, Siena och San Gimignano.

Efter en dag rik på historiska sevärdheter och hisnande natur kan du återvända till Villa San Filippo trygg i vissheten att ett varmt italienskt välkomnande väntar på dig. Slå dig ner i trädgården och njut av ett glas vin gjort på druvor från hotellets egna vinodlingar eller smaka på toskanska specialiteter i den trevliga restaurangen La Limonaia.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor