Unika villor på sparesort i Thailand

TreeHouse Villas Koh Yao, Koh Yao Noi, Thailand

TreeHouse-villa

TreeHouse-villa

TreeHouse-villa

TreeHouse-villa

TreeHouse-villa

TreeHouse-villa

Exklusiv och lugnt belägen boutiqueresort med spa på orörd paradisö i Thailand

  • Oslagbart läge med vackra vyer: Hotellet har två rumskategorier: trädvillor och strandvillor. Båda typerna är inredda i en smakfull, chic-stil. Strandvillorna ligger precis nere vid vattnet och från terrassen har du underbar utsikt mot Krabis kustlinje. Trädvillorna har två våningsplan. En trappa upp hittar du sovrummet och utanför finns det en stor balkong, med härliga vyer över havet och bergen.

  • Njut av god mat i en avslappnad miljö: TreeHouse Villas Koh Yao har två restauranger och en bar. Den ena restaurangen är belägen vid hotellets lobby. Härifrån kan du njuta av underbar utsikt över Phang Nga-bukten. Hotellets andra restaurang ligger på stranden, med vissa bord direkt i sanden under palmträden. Menyn består av en modern blandning av medelhavssmaker, lättare pizza- och pastarätter samt desserter. Till detta kan du med fördel beställa ett glas eller en flaska från den välsorterade vinlistan. I baren erbjuds drinkar och livemusik, där du hittar uppfriskande alternativ både med och utan alkohol. Barpersonalen blandar gärna till tropiska specialcocktails på förfrågan.

  • Koppla av i hotellets djungelspa: För att koppla av lite extra och komma ner i varv rekommenderas ett besök i hotellets holistiska spa. Resortens spa ligger mitt i den tropiska djungeln. Här hittar du bland annat en vattenfallspool, med en örtbastu i en grotta under vattenfallet. Spakonceptet är baserat på klassisk asiatisk kunskap och wellnesstradition. I behandlingarna tar man hänsyn till kroppens fem sinnen. Behandlingsrummen ligger utspridda i den lummiga grönskan och vissa av behandlingarna går även att boka in nere vid strandklubben. Samtliga behandlingar utförs med naturliga produkter.

Faciliteter


- Spa
- Yoga
- Jacuzzi
- Utflykts/biljettservice

Hitta hit


Till ön Koh Yao Noi tar du dig med båt. Hotellet erbjuder både schemalagd- och privat transfer till och från hotellet ut till någon av de internationella flygplatserna. Med schemalagd transfer från Phuket International åker du minibuss till hamnen, resan tar omkring 15 minuter. Därefter hoppar du på en motorbåt som tar dig direkt till resorten. Båtturen tar cirka 35 minuter. Ankommer du till Krabi flygplats tar bussresan 40 minuter och båtturen 35 minuter. Väljer du privat transfer åker du limousine istället för minibuss.

Bra att veta

Båttransfer erbjuds mellan 08.00 och 17.00. Minibussarna och limousinerna går mellan 06.00 och 16.00. Om du ankommer efter 16.00 rekommenderar hotellet att du bokar en hotellnatt i Phuket eller Krabi. Båttransfer till resorten arrangeras då till morgonen efter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor