Trendigt designhotell i Rom

iRooms Pantheon & Navona, Rom, Italien

Design-rum

Design-rum

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Design-rum

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Design-rum

Design-rum

Design-rum

Bo på modernt designhotell nära flera av Roms berömda sevärdheter, inklusive frukost

Upplev ett annorlunda och toppmodernt boende med det lilla extra när du checkar in på iRooms Pantheon & Navona i ett av Roms mysigaste områden. Trendfaktorn är hög och rummen har inretts med de iögonfallande detaljerna i centrum. I rummen styr du exempelvis den toppmoderna belysningen med hjälp av rummets iPad och i vissa av rummen hittar du en exklusiv jacuzzi.

Hotellet är ett perfekt ställe att bo på om du vill ha nära till de mest välkända sevärdheterna i storslagna Rom. Den italienska huvudstaden har ett stort utbud av historia och shopping. Du har gångavstånd till både templet Pantheon och Colosseum och i området ligger en hel del mysiga italienska restauranger och flera barer, perfekt för ett glas vin eller en espresso.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor