Designhotell på italienska landsbygden

Antonello Colonna Resort & Spa, Labico, Italien

Lago di Albano

Deluxerum

Deluxerum

Rom

Castelli Romani

Rom

Femstjärnigt hotell på italienska landsbygden, med fint spa och gourmetrestaurang, inklusive frukost, välkomstdrink, spatillgång och mer

På den italienska landsbygden, omgivet av fält och vinrankor, ligger Antonello Colonna Resort & Spa. Det är ett femstjärnigt, futuristiskt hotell med en helt unik kreativ design och atmosfär. Ditt rum har fönster från golv till tak och egen utgång till den stora parken.

På hotellet finns en prisbelönt restaurang där du kan njuta av verkligt vällagade rätter av den välkända kocken och mångsysslaren Antonello Colonna som också äger hotellet. Varför inte göra en utflykt längs den romerska gamla matgatan Roman Via Labicana? Den sträcker sig från Colosseum i Rom ända till Labico.

Väl tillbaka igen vill du kanske koppla av på hotellets spa. Välj en skön behandling, ta ett dopp i inomhuspoolen och känn hur välbefinnandet stiger. På hotellet finns även ett galleri med olika utställningar, som passar perfekt in i den här kreativa miljön.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor