Unik rundresa till tre av Indonesiens öar

Indonesien

Flyg ingår Flyg ingår

The Apurva Kempinski Bali

Bali Masari Villas & Spa

One Bedroom Pool-villa på Bali Masari Villas & Spa

One Bedroom Pool-villa på Bali Masari Villas & Spa

Bali Masari Villas & Spa

Bali Masari Villas & Spa

Kura Kura Beach Resort

Kura Kura Beach Resort

Deluxerum på Kura Kura Beach Resort

Kura Kura Beach Resort

Geli Meno

Holiday Resort Lombok

Garden-chalet på Holiday Resort Lombok

Garden-chalet på Holiday Resort Lombok

Holiday Resort Lombok

Holiday Resort Lombok

Holiday Resort Lombok

The Apurva Kempinski Bali

The Apurva Kempinski Bali

Grand Deluxe Ocean Court-rum på The Apuvra Kempinski Bali

The Apuvra Kempinski Bali

En rundresa till fyra exklusiva hotell på Bali, Lombok och Gili Meno, med spa och stora möjligheter till utflykter och aktiviteter, inklusive flyg, frukost och mycket mer

Nu har du chansen att följa med på en spännande rundresa till tre av Indonesiens öar, som börjar och slutar på Balis östkust. Du inleder med tre nätter på Bali Masari Villas & Spa, som är beläget i en naturskön dalgång vid floden Petanu. Här finns ett spa och en pool samt en restaurang, där det serveras autentiska asiatiska och internationella rätter.

Vi lämnar regnskogen och fortsätter resan österut, till den lilla ön Gili Meno strax utanför Lombok, där du välkomnas på Kura Kura Beach Resort. Från ditt rum och balkong har du en härlig utsikt över havet och öns hamn. Passa på att ta del av vattenaktiviteter, som snorkling, dykning och paddling, eller utforska ön genom att vandra och cykla.

Nästa anhalt är nu Holiday Resort Lombok, vid stranden i byn Mangsit på Lomboks västra kust. Hotellet är omgivet av en stor lummig trädgård med tropiska blommor och lojt svajande palmer. Härifrån når du enkelt närbelägna Senggigi, ett stort utbud av butiker, matställen och uteliv samt vacker natur och kulturella sevärdheter.

För att runda av din vistelse i paradisliknande Indonesien återvänder vi nu till Balis södra spets och det femstjärniga lyxhotellet Apurva Kempinski Bali, som är elegant designat i en blandning av klassisk och modern indonesisk stil. Hotellet har flera restauranger och barer, där du kan njuta av bland annat indonesiska och japanska specialiteter. Missa inte heller att prova på en traditionell wellnessbehandling i spaet, eller koppla av vid stranden och den stora poolen. Ett annat tips är att göra utflykter till lokala landmärken, som till exempel Uluwatu-templet eller det livliga området Kuta.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.