Upplev Marrakech från en traditionell riad

Riad Asrari, Marrakech, Marocko

Juniorsvit

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Juniorsvit

En traditionell riad i en äldre del av Marrakech, inklusive frukost, afternoon tea och mer

När du går in genom de utsmyckade röda grindarna på Riad Asrari förflyttas du till en lugn oas som känns ljusår från den livliga atmosfären på Marrakechs historiska Medina.  

Inuti denna renoverade riaden från 1600-talet avslöjar flera mysiga avdelningar – som en traditionell utomhus-bhou, spelrum, en fridfull väldesignad uteplats och en engelsk lounge (med BOSE-stereo). Mys med en bra bok och en kopp arabiskt mintte i en underbar omgivning.

Den soldränkta terrassen och det lyxiga kaïdale-tältet erbjuder ännu fler ställen att slappa på och då har vi inte ens nämnt de utsmyckade rummen och sviterna. Det är underbart att inte göra någonting alls och varva ner (precis som de två sköldpaddorna som bor här) på Riad Asrari. Det är inte så konstigt att det belönats med TripAdvisors Certificate of Excellence.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor